Om

Jag startade upp kontoret 2004 och har ritat ett antal olika projekt mest flerbostadshus åt Hemgården hemmahörande i Stockholm, dessa projekt har jag ritat i sammarbete med Carl Edvall under gemensamt arbetsnamn “Edvall Rosenlöf Arkitekter”, i en del av dessa projekt har vi haft hjälp av Ossian Tove som tagit fram realistiska renderade perspektiv.

Projekten varierar från bostadshus, om- och tillbyggnader, till större projekt som industrilokaler, idrottshallar, kontor och butiker. Jag tar fram bygglovshandlingar efter att ha skissat igenom projektet med beställaren och kan även ta fram bygghandlingar om så önskas. Jag arbetar i huvudsak med ritprogrammet Archicad men använder även Autocad. Alla projekten ritas upp i 3D och därefter tas alla ritningar ut, planer fasader och sektioner.

Det är viktigt för mej att tillsammans med kunden ta vara på kundens önskemål så att slutresultatet blir som kunden tänkt sig. Är praktiskt lagd med hantverkskänsla vilket är till fördel när man ska rita finstämda detaljer som ett hus behöver för att upplevas estetiskt tilltalande vare sig det är klassisk eller modernistisk stil.